Politika Erdogan përqafon Ramën (Video)

Erdogan përqafon Ramën (Video)

Kryeministri Rama publikoi pamje nga fundi i konferencës së donatorëve në Stamboll, organizuar nga Erdogan vetëm për Shqipërinë, ku pati dhe një përqafim vëllazëror me presidentin turk.

Si Erdogan e si Rama, dhanë prononcime të shkurtëra mbi atë çfarë pritet për kontributet për pasojat e tërmetit, ndërkohë që ditët në vijim pritet të shihet rezultati i konferencës.