Ekonomi Euro në rrugë të mbarë, dollari amerikan mund të pësojë rënie

Euro në rrugë të mbarë, dollari amerikan mund të pësojë rënie

Shpërndaje

Në tregun valutor vendas euro në rritje, blihet me 127 lekë dhe shitet me 128 lekë.

Parashikohen nivele më të larta gjatë kësaj jave për euron.

Ndërsa dollari amerikan blihet me 107.20 lekë dhe shitet me 108.20 lekë, ndërsa parashikohet nga ekspertët se mund të pësojë rënie.

Paundi britanik sot blihet me 144.70 lekë dhe shitet me 145.70 lekë.

Në tregun e paundit britanik parashikohet rritje në nivelin e 148 lekë.