Kryesore FAKSIMILE: Djali i Bujarit Nishanit, heq dorë nga shtetësia shqiptare

FAKSIMILE: Djali i Bujarit Nishanit, heq dorë nga shtetësia shqiptare

Djali i ish-presidentit Bujar Nishani, Ersilio, ka hequr dorë nga shtetësia shqiptare.

Kështu del nga një dekret i publikuar në faqen e Presidencës.

Nuk dihen arsyet përse djali i Nishanit ka vendosur të heqë dorë nga shtetësia shqiptare, por nuk është normale që fëmijët e ish-presidentit të një vendi, të heqin dorë nga shtetësia e tyre.

Ndoshta Ersilio ka dëgjuar babin që thotë se jeta në Shqipëri është bëre e vështirë dhe e padurueshme, dhe ka vendosur që të heqë dorë nga të qenit shqiptar.