Aktualitet Favorizuan fituesin në tenderin e spitalit të Elbasanit, SPAK kërkon 8 muaj...

Favorizuan fituesin në tenderin e spitalit të Elbasanit, SPAK kërkon 8 muaj burg për 3 të pandehurat

SPAK kërkon nga 8 muaj burgim dhe më pas pezullimin e dënimit dhe lënien në 2 vjet shërbim prove për të pandehurat Anila Ballhysa, Mimoza Zyberi dhe Ardita Beqiri.

Të trija akuzohen për “shkelje të barazisë në tendera”. Ato kanë qenë anëtare të KVO dhe kanë marre pjesë në dy tendera me vlerë 5 milionë dhe 15 milionë lekë të vjetra për spitalin e Elbasanit.

Sipas ato SPAK kanë favorizuar operatorin fitues.