Extra Femrat më të famshme të seksit

Femrat më të famshme të seksit

1- Sunny Lane

E lindur në vitin 1980 ajo është një nga aktoret e njohura të pornografisë dhe modele nudo. Bjonde me një buzëqeshje tunduese ajo ka arritur të kthehet në yllin e interpretimeve pornografike. Karriera e saj është mbështetur nga prindërit, pasi ajo ende jeton në një apartament me ta. Për herë të parë ajo u shfaq në një nga seritë e Fox më 7 dhjetor 2006, për të vijuar një karrierë në interpretime të tjera. Për një periudhë kohe ajo ka punuar në një bordello në Nevada. Lane ka pranuar që është biseksuale.

2- Ashley Rae Maika DiPietro

Është e njohur në botën e seksit. Njihet si kolumniste për seksin në New York Post dhe si këngëtare. Pak femra mund të flisnin hapur për seksin dhe rëndësinë që ai kishte në jetën e gjithsecilit apo mënyrën sesi ai orienton shpesh dhe politikën. Por Ashley me shkrimet e saj të forta dhe të hapura u tregoi njerëzve një botë të fshehtë që ishte po aq e fuqishme për të cilën ishte folur aq pak. Ajo u kthye në një figurë publike kur u zbulua që ishte pjesë e skandalit Eliot Spitzer. Ajo njihet më shumë me emrin Kristen.

3- Kristin M. Davis

E njohur si Madama e Manhatanit, ajo është e njohur si ish zonja që drejtoi një rrjet prostitucioni në Nju Jork, i cili i kishte ofruar shërbime klientëve të një rrangu të lartë duke përfshirë Eliot Spitzer, Alex Rodriguez dhe David Beckham. Kristin M. Davis është dhe një lobiste, duke qënë se shpesh emri i saj përmendet në afera politike. Ajo është gruaja që di të fshehtat e Nju Jorkut, dhe zonat e errëta dhe thellësisht të nxehta të qytetit.

4- Su Xiaxio

Su Xiaxio e njohur ndryshe si Su Xiaojun ndonjëherë edhe me emrin “Su e vogël” është një kurtizane e njohur kineze dhe poete, e njohur për lojërat e saj erotike.