Extra Femrat tregojnë 7 praktikat seksuale që ato pëlqejnë më shumë në shtrat

Femrat tregojnë 7 praktikat seksuale që ato pëlqejnë më shumë në shtrat

Pasi ke parë një ndeshje futbolli me një birrë në dorë, mendohu për një moment për çfarë duhet të ndihesh mirënjohës. Ushqim i mirë, shokë të mirë, shëndet i mirë, profesion i mirë dhe sigurisht…seks i mrekullueshëm. Edhe partnerja juaj ju është mirënjohëse për orgazmat në dhomën e gjumit. Por çfarë duhet të kemi parasysh për një seks më të mirë e më të nxehtë. Këto janë disa këshilla nga vajza të ndryshme:

1 – Duhet të dëgjoni dëshirat e saj

“Ndonjëherë seksi i fortë nuk është më i miri. Është mirë të dëgjoni dëshirat e partneres në shtrat dhe jo të bëni ashtu si ndiheni ju më mirë. Kjo e bën seksin më të kënaqshëm për të dy,” Kami.

2 – Kur hyni brenda saj

“Më pëlqen ideja kur dikush hyn brenda meje për herë të para, sidomos kur ai me suprizon me veprimet. Nëse ai e bën si duhet do të më pëlqente të vazhdonte,” – Lucy.

3 – Kur shkruan mesazhe intime

“Më pëlqejnë fotot seksi gjithashtu. Më jep kënaqësi kur papritur më vjen një foto e tillë. E ndalon gjithë ditën time, dhe më bën të shkoj në shtëpi të shoh se çfarë më pret. Më bën të mendoj që ai po mendon për mua,” – Michelle.

4 – Kur i jep një sërë orgazmash

“Kur një person vazhdon edhe kur unë mendoj se nuk mundem më, kjo është gjëja që më ndez më shumë. Ai më shtyn drejt një pike që unë mendoj se nuk mund të shkoj,” – Danielle.

5 – Kur je pasionant

“I jam kaq mirënjohëse pasionit në dhomën e gjumit. Por ndërsa jam me dikë për pothuajse 5 vjet në një dhomë gjumi, ndezja nuk është aq e fortë, por është pasioni dhe intensiteti me të cilin ai vepron që më bën të ndjej kënaqësi,” – Janis.

6 – Kur vepron ngadalë

“I jam mirënjohëse një partneri që ecën me ritmin tim dhe më prek në të gjithë zonat. Vëmendja tek detajet bën diferencën për mua,” – Laurel.

7 – Kur vlerëson trupin e saj

“I jam mirënjohëse trupit tim të shëndetshëm e të fortë që është i aftë të japë e të marrë dashuri. Dhe  i jam mirënjohëse një mashkulli që e vlerëson atë,” – Andrea.