Extra Festa, protesta, por edhe pranverë: Fotot më interesante të javës

Festa, protesta, por edhe pranverë: Fotot më interesante të javës

Armë të luftëtarëve të fundit të ISIS në Baguz, të sekuestruara pas fitores së Forcave Demokratike Siriane. FOTO GETTY IMAGES

 

Një pendë e argjendtë, projektuar në Operan e Sidneit, Australi, për nder të viktimave të sulmit terrorist në Zelandën e Re. Gjethja e fierit të argjendtë, është edhe emblema tradicionale e Zelandës së Re.

 

Një besimtar merr pjesë në festivalin e tatuazheve fetare në Manastirin “Wat Bang Phra”, Tajlandë. FOTO REUTERS

 

Policia franceze përballë protestuesve në Harkun e Triumfit në Paris. FOTO GETTY IMAGES

 

Presidenti turk, Rexhep Tayp Erdogan përshëndet turmën gjatë një fushatë për zgjedhjet lokale në Izmir. FOTO REUTERS

 

Mjellma dhe ylberi zbukurojnë edhe më shumë shatërvanin “Jet d’Eau” në Gjeneve. FOTO REUTERS

 

Akulli mbi Liqenin Miçigan në “South Heaven”. FOTO AP

 

Fusha e mrekullueshme e luleve në Karlsband, Kaliforni. FOTO REUTERS

 

Një snajper i Forcave Demokratike Siriane hap zjarr ndaj luftëtarëve të ISIS në Baguz, Siri. FOTO GETTY IMAGES

 

Turistëtt përpiqen të kapin fotografinë më të bukur në qendër të “Vessel”, një strukture gjigante ndërtuar në Manhatan, Nju Jork. FOTO GETTY IMAGES

 

Gra nga Kirgizistani, me veshje tradicionale, kërcejnë gjatë festimeve të Nevruzit në kryeqytetin Bishek. FOTO GETTY IMAGES