Extra Fevziu: Më vunë një valixhe me para në tavolinë që të largohesha...

Fevziu: Më vunë një valixhe me para në tavolinë që të largohesha nga Klani

Blendi Fevziu ka ndërruar dy televizione në jetën e tij; në RTSH dhe në Klan. Para kësaj, ka punuar prej vitesh në të njëjtën gazetë. Jo s’e nuk i kishin ofruar poste më të mira tjetërkund, jo se s’i kishin ofruar paga më të larta. Madje pagat e larta ia kishin ofruar në mënyrën më të papritur të mundshme.

I ftuar tek “Pasdite në Top Channel”, Blendi foli për udhëtimin e tij në media. Arsyeja pse i qëndroi besnik televizionit të tij ishte “lidhja shpirtërore. Mendoj se personi identifikohet me vendin ku punon.” Sigurisht, është tunduar si ç’do njeri-tjetër:

“Më ka ndodhur diçka shumë interesante. Më kanë çuar për drekë në restorant dhe sollën me vete një valixhe me pagën e një muaji për të më bindur.”

Por Blendi nuk punon për para, jo se s’i nevojiten, por sepse puna i jep kënaqësi. Nëse do ta pyesnin ç’punë do të doje të bëje, Fevziu do t’i përgjigjej me “këtë që po bëj tani”.