Extra Foshnja japoneze, ylli i Instagramit: Panten e punëson për reklama

Foshnja japoneze, ylli i Instagramit: Panten e punëson për reklama

Foshnja Chanse nga Japonia për tetë muaj ka statusin e një ylli në Instagram, duke e fituar atë falë flokëve jashtëzakonisht të bukur.

Ajo u punësua nga Pantene dhe tani stolis disa reklama të kompanisë së njohur, duke regjistruar   gjithashtu një mini-film.

Foshnja Chance në Instagram ka më shumë se 315,000 pasues, dhe kjo shifër e ka çuar atë të punojë me kompani të mëdha si Pantene.

“Ne u drejtuam te nëna e saj sepse karakteri dhe flokët e saj janë pikërisht ajo që duam të tregojmë në reklamat tona”, tha Yoshiaki Okura, zëdhënëse e Panten në Japoni.