Kryesore Foto/ Çfarë e bashkon Ramën me ish-ministrin e jashtëm të Norvegjisë?

Foto/ Çfarë e bashkon Ramën me ish-ministrin e jashtëm të Norvegjisë?

Kryeministri Edi Rama ka postuar një foto në facebook me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, nga selia e World Economic Forum në Nju Jork.

Rama shkruan se “përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar”.

Postimi i Ramës

“Në selinë e World Economic Forum në Nju Jork, me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, me të cilin përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar😉😁🤣”, kështu shkruan Rama në facebook.