Politika FOTO: “Në rrugën e Bashkimit Europian”

FOTO: “Në rrugën e Bashkimit Europian”

71
0
Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë një album fotografik në rrjetin social Facebook, nën titullin “Në rrugën e Bashkimit Europian”.

Shefi i qeverisë ka zgjedhur të përcjellë disa momenteve kyçe të takimeve me zyrtarët e lartë të BE-së.

Ndërkohë, galerinë fotografike Rama zgjedh ta shoqërojë me këtë dixhiturë:

“Dje gjatë takimeve me përfaqësuesit më të lartë të Bashkimit Europian, për rezultatet bindëse të Shqipërisë në rrugën drejt çeljes së negociatave për anëtarësim në Familjen e Europës së Bashkuar, ku të gjithë njëzëri konfirmuan progresin mbresëlënës dhe u shprehën më optimistë se asnjëherë më parë për çeljen e negociatave në kohën e përcaktuar si objektiv nga qeveria shqiptare🇦🇱🇪🇺” shkruan Rama.

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in