Aktualitet FOTO/ Ushtarët shqiptarë në brigjet e Baltikut

FOTO/ Ushtarët shqiptarë në brigjet e Baltikut

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka ka postuar në “Facebook” foto të trupave shqiptare në grup-batalionin e NATO-s në Letoni.

“Trupat shqiptarë dhe kolegët e tyre në grup-batalionin e NATO-s në Letoni, e nisën vitin duke u stërvitur në brigjet dhe ujërat e detit Baltik, ku shërbejnë në kuadër të angazhimeve të NATO-s në kufijtë lindorë të Aleancës”, shkruan bashkëngjitur fotove ministrja Xhaçka.