Kryesore FOTOLAJM/ Rama në OKB, përkrah Bushatit dhe vajzës së Kadaresë

FOTOLAJM/ Rama në OKB, përkrah Bushatit dhe vajzës së Kadaresë

225
0
Shpërndaje

Në New York është duke u zhvilluar mbledhja e Asamblesë së OKB ku janë mbledhur krerët botërorë.

Ndërsa të gjitha mediat e kanë theksin tek temat dhe diskutimet të cilat prekin jetën tonë, si kërcënimi nga Koreja e Veriut, terrorizmi, ambienti e jo vetëm, shumë prej liderëve nuk ngurrojnë të bëjnë edhe foto.

Shqipëria në delegacion përfaqësohet nga Kryeministri Rama, ministri i jashtëm Bushati dhe Ambasadorja e Shqipërisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Besiana Kadare, vajza e shkrimtarit të shquar Ismail Kadare.

Dhe këtë e tregon kjo foto që ambasadorja ka publikuar në rrjetet sociale Twitter.

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in