Extra Fotot pikante: Frika dhe paniku nga tërmeti vë në siklet banorët

Fotot pikante: Frika dhe paniku nga tërmeti vë në siklet banorët

Përpos panikut që kaploi gjithë qytetarët prej tërmetit, situata është shoqëruar edhe me disa situata gazmore.

Banorët të frikësuar nga lëkundjet e forta, të ndodhur në raste dhe situata të ndryshme, të mbathur e të pambathur kanë rendur drejt rrugëve, për të qenë më të sigurt.

Fotot e këtyre djemëve janë bërë virale pas fotove që bllokuan rrjetin pasditen e këtij 21 shtatori.