Kryesore Fotot më të bukura gazmore nga bota e kafshëve

Fotot më të bukura gazmore nga bota e kafshëve

Shpërndaje

Mijëra foto morën pjesë në konkursin “The Comedy Wildlife Photography Awards” por vetëm 41 u përzgjodhën si finalist dhe të bëjnë vërtetë për të qeshur.

Nga ketri që performon gjimnastikë tek dreri që duket sikur ka parë një fantazmë, etj.

Shihni fotot dhe do të mahniteni me botën e kafshëve.

Konkursi është organizuar bashkë me Born Free Foundation, për të theksuar rëndësinë e ruajtjes së jetës së egër të planetit tonë.