Ekonomi Furtunë në Dogana dhe Tatime, shkarkohen dy drejtoreshat

Furtunë në Dogana dhe Tatime, shkarkohen dy drejtoreshat

Shkarkohen drejtoreshat e Përgjithshme të Doganave dhe Tatimeve.

Vasilika Vjero e Tatimeve dhe Belinda Ekonomi e Doganave kanë lënë detyrën dhe në vend të tyre janë emëruar dy drejtorë të rinj.

Endon Duro do të jetë drejtori i ri i Tatimeve, ndërsa Arlind Gjokutaj do të mbajë postin e drejtorit të përgjithshëm të Doganave.

Vasilika Vjero

Mësohet gjithashtu se zonja Ikonomi pas largimit nga Doganat do të bëhet zëvendës ministre e Ekonomisë.

Ndërkohë që nuk dihet posti që do të mbajë Vasilika Vjerro në të ardhmen.

Deri më tani nuk dihen as arsyet e shkarkimit të dy zonjave nga detyra.