Extra Fustane filmash që do të jetojnë gjithmonë në industrinë e modës (FOTO)

Fustane filmash që do të jetojnë gjithmonë në industrinë e modës (FOTO)

Një pjesë e rëndësishme e filmave janë dhe veshjet e personazheve e aq më shumë kur në film ka dhe dasmë dhe fustane pafund. Mund të themi që shumë femra magjepsen nga fustanet që shohin dhe pse jo, mund të ketë nga ato që i mbajnë mend filmat vetëm prej fustaneve.

Gjithsesi, ka fustane që kanë mbetur në histori dhe në industrinë e modës kanë bërë një kthesë të madhe. Më poshtë disa prej tyre.