Aktualitet Gjeorgjiani i arrestuar për Caroline-n: Si u torturova të pranoja krimin

Gjeorgjiani i arrestuar për Caroline-n: Si u torturova të pranoja krimin

“Unë kam qenë i lidhur në një karrige për katër ditë. Jam rrahur shumë keq nga policia, më merreshin mendtë dhe kur njëri prej tyre ishte i lodhur, vazhdonte tjetri.

Ata nuk më pyetën asgjë, thjesht më thanë të pranoja se e vrava unë vajzën. Unë nuk e dija për cilën vajzë po flisnin, ndërkohë ata më bërtisnin ‘ti e vrave atë’”, u ankua gjeorgjiani duke folur për kanalin televiziv shtetëror të Gjeorgjisë (Imedi TV).

Këto gjeorgjiani i ka thënë duke folur nga burgu i Koridhallos, ku ai  po mbahet: “Pastaj mësova se ajo u vra nga burri i saj dhe se unë u akuzova për vjedhje. Unë nuk kam asnjë lidhje me ndonjë vjedhje. Unë kisha vetëm letra të rreme”.

Disa orë më vonë, pasi ankesa u shpërnda në internet, EL.AS. lëshoi njoftimin e mëposhtëm:

Lidhur me ankesën e një të paraburgosuri të huaj, e cila riprodhohet në media të ndryshme, bëhet e ditur se:

“I huaji u gjet duke u përpjekur të largohej nga vendi përmes pikës së kalimit kufitar Kipon. U zbulua se provat kishin dalë kundër tij për përfshirje në një rast grabitjeje kundër një çifti të moshuar, në shtëpinë e tyre në Pikermi. Për këtë arsye ai u transferua në Departamentin e Krimeve të Pronës në Drejtorinë e Sigurisë së Atikës, ku u arrestua me një urdhër arresti (në lidhje me Njoftimin për Shtyp të Përgjithshëm të Atikës të datës 18-05-2021).

Personi i arrestuar u ekzaminua gjithashtu nga oficerët e policisë të Departamentit të Krimeve të Përgjithshme të Drejtorisë së Sigurisë së Atikës për çështjen e Glyka Nera-s. Gjatë qëndrimit në paraburgim, ai kërkoi dhe u ekzaminua nga një mjek, i cili ishte i mendimit se ishte mirë me shëndet, ndërsa nuk kërkoi transferimin e tij në një spital”.