Aktualitet Gjobë 234 këmbësorëve dhe 75 patenta të hequra gjatë 24 orëve të...

Gjobë 234 këmbësorëve dhe 75 patenta të hequra gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Shtetit ka ndëshkuar me gjobë 234 këmbësorë në të gjithë vendin të cilët kanë shkelur rregullat e vendosura në kuadër të betejës me koronavirusin, duke dalë në oraret e ndaluara. Këta këmbësorë janë gjobitur me 100 mijë Lekë të vjetra secili.

Po kështu, gjatë 24 orëve të fundit janë hequr 75 patenta dhe janë bllokuar 75 automjete. Shoferët e këtyre makinave shkelën urdhrin e ndalimit të qarkullimit.

Gjithashtu, gjatë kontrolleve për zbatimin e masave shtesë për mbylljen e lokaleve, në të gjithë vendin u ndëshkuan me masë administrative me nga 100.000 lekë secili, 8 administratorë lokalesh.

Po gjatë 24 orëve të fundit, për mosrespektimin e vetëkarantinimit, janë ndëshkuar 2 persona me gjobë 700.000 Lekë.

Policia e Shtetit apelon edhe njëherë për të gjithë qytetarët që të respektojnë masat kufizuese, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19.