Aktualitet Gjykata e Krimeve të Rënda refuzon kërkesën e Arben Ndokës dhe Arben...

Gjykata e Krimeve të Rënda refuzon kërkesën e Arben Ndokës dhe Arben Çukos

Gjykata e Krimeve të Rënda refuzoi kërkesën e dy ish-deputetëve të Partisë Socialiste, Arben Ndoka dhe Arben Çuko për ndryshimin e masës së sigurisë “arrest shtëpie”.

Ata u arrestuan në shtator te vitit te shkuar, në kuadër të operacionit policor Volvo 4.

Avokati i Arben Ndokës disa dite me pare, ka kundërshtuar edhe vendimin e Gjykatës për sekuestrimin e disa pronave, troje dhe apartamente ne bregdetin e Lezhës, në emër të ish-deputetit dhe familjarëve të tij.