Politika Grida Duma: Duhen sqaruar rregullat e lojës brenda PD

Grida Duma: Duhen sqaruar rregullat e lojës brenda PD

Sekretarja për Marrëdhëniet me Publikun në PD, Grida Duma thotë se brenda kësaj force politike duhet të vendosen rregulla të qarta loje, në mënyrë që secili anëtar të vlerësohet sipas meritës. Në emisionin “Kjo javë” me Nisida Tufën në “News24”, deputetja Duma thotë se çdo demokrati duhet t’i njihen kontributet, angazhimi, dhe puna e bërë për Partinë Demokratike.

“Duhet çuar vëmendja aty ku fillon aseti i PD, tek qytetari tek simpatizanti, tek kontributori. Në këto kushte, sot një kontratë me rregulla loje të qarta për anëtarin e OPD është e nevojshme. Pra kush kontribuon duhet ët shpërblehet, kush ka bërë puën duhet t’i njihet puna, kush është i aftë duhet të vlerësohet. Është me rëndësi qartësia e rregullave të lojës, pra si do të vlerësohen këta anëtarë”, deklaroi Duma.

Teksa u shpreh se në vizionin e saj shfaqet kontruktive, deputetja Grida Duma thotë se ka gjithmonë rrugë për të bërë edhe më mirë, jo vetëm brenda PD, por edhe në gjithë angazhimin e politikës në mbështetje të qytetarit.

Deputetja demokrate nga ana tjetër thotë se PD ka një potencial të madh, dhe kjo sipas sja ndjehet më së miri në takimet me bazën e partisë.

Duke u ndalur tek protesta e përbashkët e opozitës e cila është parashikuar të mbahet me 27 janar, deputetja Duma tha se kauza e saj është qytetari, dhe jo marrja e pushtetit.