Kuriozitete Hëngrën drekë në Ohër, turistët thërrasin policinë kur shohin faturën

Hëngrën drekë në Ohër, turistët thërrasin policinë kur shohin faturën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Ohrit, shkruan Insajderi.

Disa turistë kishin shkuar për të drekuar në një lokal, kanë ngrënë, kanë pirë, deri këtu gjithçka në rregull. Por kur ka ardhur fatura turistët kanë mbetur të shokuar. Në total ata kishin shpenzuar 50.000 denarë ose 833 euro. Ata kanë nisur të debatojnë me kamarierët.

Duke menduar se po u bëhet ndonjë mashtrim për shkak se janë të huaj, turistët kanë thirrur policinë.

Në fund, turistët paguan 660 euro dhe u larguan me përshtypjet më të këqija.