Aktualitet Hila: Ja çfarë ndodhi sipas dëshmitarit të vrasjes!

Hila: Ja çfarë ndodhi sipas dëshmitarit të vrasjes!

Moderatori i emisionit “Arena” në RTV ORA, Dritan Hila dha detaje të reja përsa i përket grabitjes së një dite më parë në Rinas.

Hila ka thënë se Admir Murataj, ka zbrazur karikatorë kundër policisë, ndërsa plumbat kanë rënë edhe në shtëpitë aty afër

Hila: Ka zbrazur kundër policisë karikatorë dhe i ka thënë pjesës tjetër të ikin. Kjo i ka dhënë kohë bashkëpunëtorëve. E kanë qëlluar bashkëpunëtorët apo snajperët. Dëshmitarët thonë se plumbat e shumtë kanë kërcitur në shtëpitë aty afër.