Extra Hileja për të marrë sa më shumë pesha në avion, pa paguar

Hileja për të marrë sa më shumë pesha në avion, pa paguar

Kjo xhaketë e dizajnuar për tu përdorur në aeroporte ju ndihmon të fusni të gjitha veshjet dhe aksesorët që keni menduar të merrni me vetë gjatë fluturimit.

Xhaketa e quajtur “Xhaketa e aeroportit” ka 14 xhepa që mund të mbajnë pasha deri në 15 kilogramë ose më shumë, kështu mund të shmangni edhe pagesën ekstra të peshës.

Mund të fusni gjërat që merrni zakonisht në valixhe, në këtë mënyrë mund të shmangni edhe kontrrollet e gjata të valixheve thjesht duke kaluar fizikisht në sistemin e kontrrollit me rreze.

Nëse nuk mund të përballoni peshën, do të ketë edhe një çantë ekstra që mund ta mbështillni.  Ky krijim i ri po kërkon fonde si fillim. Shpresojmë që linjat ajrore të mos kapen me ndonjë problem.. Xhaketa e prodhuar nga Lauren Shamo.

 

Image result for The airport jacket