Sport Himni i Europianit bëhet edhe film

Himni i Europianit bëhet edhe film

This one’s for you”, himni i “Francë 2016”, tashmë është bërë edhe film, ku në të flasin më së miri pamjet emocionuese, ku nuk mungojnë edhe shqiptarët.

Në të flasin edhe protagonistët, Dadid Gueta e Zara Larson, që e përformuan këtë këngë në hapjen e turneut dhe e shoqëroi Europianin deri në fund.

lila-feston