Extra I ndau koronavirusi: Çifti i moshuar, i superdashuruar, ritakim pas muajsh (Video)

I ndau koronavirusi: Çifti i moshuar, i superdashuruar, ritakim pas muajsh (Video)

Një histori e mrekullueshme në një kohë kur bota tronditet nga një pandemia e koronavirusit, vjen nga Florida.

Çifti, të cilët ishin ndarë për dy të tretat e vitit për shkak të koronavirusit, më në fund janë përsëri së bashku.

Njerëzit e moshuar, veçanërisht nëse kishin probleme serioze shëndetësore, janë më të rrezikuar. Për shkak të kësaj, disa familje dhe çifte të martuara u desh të ndaheshin nga njëra-tjetra në mënyrë që të mbroheshin.

E tillë është historia e 80-vjeçarit Joseph dhe Eve Loreth.

Çifti nuk u pa njëri-tjetrin për 215 ditë, por ata gjithashtu mirëpritën momentin kur mund të përqafoheshin përsëri.

Takimi i tyre ishte veçanërisht prekës.

Eva dhe Jozefi përqafuan njëri-tjetrin me lot në sy dhe u panë emocionalisht.

“Nuk mendoja se do të kisha ardhur ndonjëherë këtu. Më mungove shumë”, tha Joseph.

Çifti, të cilët kanë qenë të martuar për gjashtë dekada, nuk e kanë parë njëri-tjetrin që nga marsi pasi Joseph u dërgua në spital për operacion dhe iu deshën disa muaj izolim për t’u rikuperuar.

Eve nuk u lejua të ishte me burrin e saj për shkak të masave epidemiologjike, gjatë së cilës kohë ata u dëgjuan në telefon ose nën dritaren e spitalit.

Videoja e këtij takimi fitoi zemrat e shumë vetave.