Politika I shoqëruar edhe nga Yuri Kim, Rama viziton akademinë e njohur ushtarake...

I shoqëruar edhe nga Yuri Kim, Rama viziton akademinë e njohur ushtarake në SHBA

Kryeministri Edi Rama ka vizituar të hënën akademinë e njohur ushtarake amerikane West Point.

Kreu i qeverisë shqiptare është pritur nga përfaqësuesit më të latë të kësaj akademie.

Siç njofton kreu i qeverisë, takimi është kryer në kuadrin e bashkëpunimit të nisur për binjakëzimin me Akademinë e Forcave të Armatosura Shqiptare.

Edi Rama shoqërohej në takim nga Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dhe ambasadorja e SHBA-së në Shqipërisë, Yuri Kim.