Aktualitet I vura pistoletën në gjoks duke luajtur , rrëfimi i vrasësit nuk...

I vura pistoletën në gjoks duke luajtur , rrëfimi i vrasësit nuk bind prokurorin

Policia e Dibr s ka sqaruar rrethanat e vrasjes s 42-vje arit Alban Koloshi, ngjarje e ndodhur n or t e para t s premtes. Viktor Elezi dyshohet si autori nd rsa Veli Titini, si person q ka marr pjes n vrasje.

Grupi hetimor arriti n k t p rfundim pas pamjeve t sekuestruara ku shihen dy t arrestuarit duke u larguar me makin nga qendra e qytetit p r n periferi, pak pasi kishin l n n hyrjen e spitalit 42-vje arin Koloshi t q lluar me pistolet .

Pavar sisht se Elezi ka deklaruar se e ka q lluar padashje, versioni i tij nuk i ka bindur oficer t e policis . Dyshimet jan ngritur nga fakti se autori i dyshuar e braktisi viktim n n der n e spitalit dhe u largua me shpejt si me automjetin e tij ku ndodhej dhe 24-vje ari Titini, i akuzuar p r mos kall zim krimi dhe p rkrahje t autorit.

Nga ana e Policis s Shtetit mbr mjen e s premtes u tha se autori i dyshuar ishte vet dor zuar rreth 17 or pas ngjarjes. Nd rsa Policia e Dibr s nuk shprehet se Viktor Elezi u vet dor zua por flet p r arrestim n flagranc t Viktor (Xhevahir) Elezi, 37 vje , banues n fshatin Pollazhan dhe me precedent kriminal.

Arrestimi i tij u b p r veprat penale vrasja me dashje dhe mbajtja pa leje dhe prodhimi i arm ve, arm ve shp rthyese , pasi dyshohet se me dat 22.09.2017 rreth or s 01:30 n nj lokal n fshatin Blli e, Dib r, t ket vrar me arm zjarri tip pistolet shtetasin Alban Kaloshi 42 vje , banues po n k t fshat , thuhet n deklarat n e policis .

Gjat marrjes n pyetje Elezi sht shprehur se e ka vrar nga pakujdesia 42-vje arin. I vura pistolet n n gjoks duke luajtur, por pa dashje pati shkrehje t arm s , ka th n 37-vje ari i arrestuar.

Pavar sisht k saj, grupi hetimor vijon pun n p r t zbardhur t v rtet n duke hedhur dyshime t forta se ngjarja nuk sht aksidentale, nisur dhe nga e shkuara kriminale e Kaloshit dhe Elezit.