Kryesore Ikën dy burra, vijnë dy gra: Kush janë dy zv/ministret e reja...

Ikën dy burra, vijnë dy gra: Kush janë dy zv/ministret e reja të Financave

Vasilika Vjero

Këshilli i Ministrave emëron dy zëvendësministrat e rij të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.

Në mbledhjen e të enjtes, qeveria miratoi emërimin e Adela Xhemalit dhe Vasilika Vjeros.

Kjo e fundit ka mbajtur më herët pozicione të rëndësishme, fillimisht drejtoreshë Tatimesh dhe më pas drejtuese e ARRSH-së

Dy emërimet vinë nga dorëheqjes së Elton Haxhit një ditë më parë, dhe lirimit nga detyra të Erion Luçit