Politika Ilva Tare merr drejtimin e bordit të Soros në Shqipëri

Ilva Tare merr drejtimin e bordit të Soros në Shqipëri

Gazetarja Ilva Tare ka marrë drejtorin e bordit të Soros në Shqipëri.

E kontaktuar nga Panorama Online ajo pranoi se prej pak kohësh drejton Bordin e Fondacionit në vendin tonë.

Fondacioni “Shoqëria e hapur për Shqipërinë” ka në përbërjen e tij gjashtë anëtar dhe një kryetar Bordi, që funksionon si strukturë këshillimore.

Ilva Tare, drejtuesja e emisionit “Tonigt” në Ora News ka qenë më parë anëtare e bordit të këtij Fondacioni, ndërkohë që me largimin e Remzi Lanit, ka zënë vendin e tij në drejtimin e Bordit.