Politika Ironia e Metës: Dekretin mund ta çojnë dhe në gjykatë e Skraparit,...

Ironia e Metës: Dekretin mund ta çojnë dhe në gjykatë e Skraparit, por zgjedhje nuk ka

Presidenti Ilir Meta deklaroi me ironi se mazhoranca mund ta çojë vendimin e tij edhe në Gjykatën e Skraparit, por zgjedhje nuk do të ketë.

“Në Republikën e Shqipërisë ka vetëm një institucion që shpall zgjedhjet ky është presidenti. Mos u lodhni kot duke shpikur të tjerat. Vendimet i tij i gjykon Gjykata Kushtetuese, mund ti çojnë kudo, madje dhe në Gjykatën e Skraparit por zgjedhje nuk ka dhe nuk do ketë”, tha Meta.