Shëndet Ja çfarë ndodh kur pini ujë me mjaltë

Ja çfarë ndodh kur pini ujë me mjaltë

Të gjithë e dimë që uji është i pazëvendësueshëm për shëndetin.

Trupi ynë përmban rreth 80% ujë! Uji përgjigjet për të gjitha funksionet e trupit duke transportuar elementët ushqyes dhe oksigjenin, e duke ndihmuar çdo ditë për tretjen e ushqimit.

Për këtë konsumoni çdo ditë një gotë me ujë të ngrohtë dhe mjaltë. Nëse e bëni këtë çdo ditë, atëherë parandaloni disa sëmundje.

Përfitimet nga kombinimi ujë-mjaltë

-Forcon sistemin imunitar

-Pastron helmet nga organizmi

-Pastron lëkurën tuaj

-Ju dobëson

-Përmirëson shëndetin e fytit dhe eviton problemet me ftohjen

-Përmirëson nivelet e sheqerit në gjak

-Parandalon sëmundjet kardiovaskulare