Aktualitet Ja si dukeshin Nano, Lubonja, Nexhmija, Velo në vitin 1997 (FOTO)

Ja si dukeshin Nano, Lubonja, Nexhmija, Velo në vitin 1997 (FOTO)

Këto foto na kujtojnë Shqipërinë e viti 1997, ku 20 vjet më parë përjetuam falimentimin e disa firmave piramidale.

Fotografët, Alex Majoli dhe Nikos Economopoulos sjellin atmosferën e atyre ditëve, të cilat Majoli e quan “Koha kur sundonte kallashi”.

Në foto shihen portretet e disa personazheve interesante të asaj kohe.