Extra Jennifer Lopez do të martohet për herë të katërt, 3 milion dollarë...

Jennifer Lopez do të martohet për herë të katërt, 3 milion dollarë për ceremoninë

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez ndodheshin në Bahamas, ku ai u ul në gjunjë në breg të deti me një unazë diamant në dorë dhe i propozoi martesë. Këngëtarja e emocionuar normalisht i tha “Po”.

Por pas një viti, më në fund çifti ka vendosur të organizojnë ceremoninë e dasmës së tyre gjigande që do ngelet në mendjen e të gjithëve.

Burime për “Life and Style”, kanë treguar se çifti ka në plan të shpenzojë rreth 3 milion dollarë për këtë ceremoni që dëshirojnë ta mbajnë mend gjithë jetën e tyre.