Aktualitet Jepini përparësi këmbësorëve ose do gjobiteni

Jepini përparësi këmbësorëve ose do gjobiteni

Policia Rrugore e Tiranës ka proceduar 42 drejtues mjetesh për mosdhënie përparësie ndaj këmbësorëve, si dhe 22 drejtues të tjerë për shkelje të tjera, kryesisht për parkime të gabuara në vendkalimet e këmbësorëve dhe rrugëkalimet e mjeteve.

Rrugorët kanë vijuar monitorimet dhe kontrollet në disa nga rrugët kryesore, ku ka prezencë të madhe këmbësorësh dhe rreziku për tu përfshirë në ngjarje rrugore është më evident.