Extra John Travolta, është “Gotti, Padrino i parë”! (Foto)

John Travolta, është “Gotti, Padrino i parë”! (Foto)

Shpërndaje

I pamëshirshëm, i dhunshëm, ambicioz, por edhe vulnerabël dhe i devotshëm për familjen. Është portreti i mafiozit të fuqishëm njujorkez (me origjinë italiane), kapoja i familjes Gambino, siç shfaqet në filmin “Gotti – Padrino i parë” i Kevin Connolly, që do të shfaqet në kinema më 13 shtator me aktorin hollivudian John Travolta në rolin e protagonistit.

Duke ripërshkruar ngjarjet e rëndësishme që kanë përcaktuar karrierën e tij kriminale gjatë viteve ’70, dhe pasojat e atyre ditëve të lavdishme deri në ’90,  u godit nga sëmundja, filmi paraqet një portret të një njeriu, rruga e të cilit ka qenë të shënuar nga dhuna, ambicia, dhe, pavarësisht nga gjithçka, dashuria për familjen.

“Tema kryesore e filmit është një bisedë që Gotti kishte me djalin e tij në vitin 1999 në burg, ku Gotti Jr. I kërkon babait të tij të dalë nga jeta e tij, për shkak të ndjenjës së detyrës që ka ndaj familjes.

Kelly Preston (e cila luan gruan e Gotti, Victoria) dhe unë ishim të dy shumë mirënjohës për John Gotti Jr dhe Victoria Gotti, e cila lejoi që ne të bëjmë shumë kërkime në familjen e tyre.

John Jr. ka qenë i vendosur gjatë xhirimeve për shumicën e kohës dhe kjo ka qenë e mrekullueshme. Unë gjithashtu kisha mundësinë të vishja bizhuteri dhe rroba që i përkisnin Gotti Senior”, tha Travolta.