Showbiz Ka miliona, por Rita Ora qëndron në këtë banesë modeste kur vjen...

Ka miliona, por Rita Ora qëndron në këtë banesë modeste kur vjen në Kosovë

Pavarësisht se nuk i mungojnë mundësitë ekonomike, Rita Ora e di shumë mirë se paratë dhe suksesi nuk janë burimi i vetëm i lumturisë.

Ajo që kemi më shumë nevojë në këtë botë janë njerëzit, dashuria dhe ngrohtësia e familjes, një vend ku je dhe ndihesh plotësisht vetvetja.

Ndonëse me një famë botërore, Rita Ora nuk preferon hotelet e shtrenjta kur vjen puna për të vizituar qytetin e saj Prishtinën. Përkundrazi artistja me origjinë shqiptare preferon të vizitojë një banesë fare modeste në Dardani, ku përgjatë vitit jeton gjyshja e saj.

BanesaRitaKosove