Aktualitet Kafshët që mendoheshin të zhdukura kapen nga kamerat kurth në parkun e...

Kafshët që mendoheshin të zhdukura kapen nga kamerat kurth në parkun e Prespës (FOTO)

Kamerat-kurth kanë regjistruar kafshë që mendoheshin të zhdukura apo të mërguara nga mjedisi natyror i Parkut Kombëtar të Prespës.

Nga kontrolli i bërë në kamerat-kurth të vendosura në këtë park, janë regjistruar filmimet e kafshëve mjaft interesante si ariu i murrmë, ujku dhe macja e egër.