Politika Kartat e skaduara, Rama: Aman derman lexojeni këtë shkresë

Kartat e skaduara, Rama: Aman derman lexojeni këtë shkresë

Kryeministri Edi Rama ka bërë një sqarim sa u përket shqetësimit të të gjithë atyre qytetarëve që u ka skaduar karta e identitetit.

Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, Rama sqaron se ato do konsiderohen të gjitha të vlefshme dhe e vetmja gjë që duhet është një certifikatë që merret te e-albania.

“U lutem të gjithë atyre që ankohen, pyesin, komentojnë për kartat ID që janë jashtë afatit kur duan të shkojnë në bankë, të mos përtojnë të lexojnë këtë shkresë se tek e tek të gjithëve nuk u shpjegoj dot të njëjtën gjë?!

ID konsiderohen të gjitha të vlefshme, mjafton të printoni nga kompjuteri juaj apo në kompjuterin e bankës një certifikatë të freskët nga www.e-albania.al/ aman derman lexojeni”, shkruan kreu i qeverisë, Edi Rama.