Extra Kate Upton pozon nudo për revistën “Sports Illustrated” (FOTO)

Kate Upton pozon nudo për revistën “Sports Illustrated” (FOTO)

Kate Upton është në numrin e ri të revistës “Sports Illustrated” 2017 dhe fotografia e saj u prezantua në formën më qesharake në emisionin e Jimmy Kimmel.

Minuta 02:26

Upton shfaqet në tre kovera të ndryshme dhe asnjë rast ajo nuk mban veshur rroba banje të plotë, për të treguar asetet.

Në njërën prej tyre ajo mban veshur pjesën e poshtme të bikinit dhe një xhaketë të zbukuruar me temina.

gallery-1487165081-si1

Në foton tjetër nuk mund ta përcaktojmë qartë këtë litarin e bardhë, por jemi të sigurt se nuk i mbulon asgjë.

1487165339-si2

Dhe në imazhin e fundit, Kate Upton nuk ka asgjë të veshur përveç bizhuterive.

gallery-1487165623-screen-shot-2017-02-15-at-82530-am

Gjithsesi, modelja dukej e mrekullueshme në të tre koverat, të cilat i ndau në “Instagram” për të falënderuar revistën.

Capture

Kjo nuk është hera e parë që Upton shfaqet në numrin e bikinit. Ajo u përzgjodh për koverin e revistës në vitin 2012.

gallery-1487165885-kate-upton-2013