Extra Keanu Reeves, më kavalieri me femrat: Ai është shumë i pastër për...

Keanu Reeves, më kavalieri me femrat: Ai është shumë i pastër për këtë botë

Keanu Reeves është një ndër aktorët më të mirë në botë.

Por, edhe më kavalieri.

54-vjeçari i lindur në Liban, në disa foto të postuara në një faqe në FB, kur pozon me fanset dhe me koleget e tij, nuk i prek asnjëherë me dorë ato, duke mbajtur distancë.

Gjesti i tij ka bërë shumë përshtypje në rrjet.

“Ai është shumë i pastër për këtë botë”, shkruajnë fansat e 54-vjeçarit.