Ekonomi Këmbimi valutor: Euro merr kthesën

Këmbimi valutor: Euro merr kthesën

Shpërndaje

Në tregun valutor vendas euro ka marrë kthesë në rritje.

Blihet sot me 127 lekë dhe shitet me 128 lekë.

Parashikohet nga ekspertët se euro mund të shkojë në nivele edhe më të larta se 128.30 gjatë kësaj jave.

Dollari amerikan blihet me 106.50 lekë dhe shitet me 107.40 lekë.

Parashikohet një rënie e lehtë në tregun e dollarit amerikan në 105.80 lekë.

Paundi britanik pritet të ketë rritje.

Blihet sot me 144 lekë dhe shitet me 145 lekë.

Rritja e euros kundrejt monedhës vendase lekë do të sjellë edhe rritje të valutave të tjera.