Aktualitet Kërkohen 87 vite për vrasësit e dyshuar të Marvi Mihalit

Kërkohen 87 vite për vrasësit e dyshuar të Marvi Mihalit

Prokuroria e Tiranës ka dhënë pretencën për 4 të akuzuarit e vrasjes së Marvi Mihalit për një kërkues telefoni, ngjarje e ndodhur në korrik 2017.

Prokuroria ka kërkuar 87 vite burg në total për katër të arrestuarit.

Konkretisht për Dejvi Bitra 24 vite; Marsel Alla 20 vite; Gridens Alla 25 vite dhe Eugen Bitraj 18 vite.