Extra Kinë, droni filmon tigrat siberianë, ata e ndjekin dhe e kapin (VIDEO)

Kinë, droni filmon tigrat siberianë, ata e ndjekin dhe e kapin (VIDEO)

Televizioni shtetëror kinez ka publikuar pamjet e një ‘gjahu’ krejtësisht të pazakontë; një tufë tigrash siberianë, të cilët po filmoheshin nga një dron në një rezervat natyror në provincën Heilongjiang, duket se nuk u ka pëlqyer mysafiri i paftuar.

Felinët gjigantë e kanë ndjekur dhe kanë mundur ta kapin prenë e tyre të rrallë.