Bota Kjo është ajo që gjermanët kanë më shumë frikë

Kjo është ajo që gjermanët kanë më shumë frikë

Kriza e refugjatëve dhe politikat e presidentit amerikan Donald Trump po shkaktojnë frikën më të madhe midis gjermanëve, sipas hulumtimeve të fundit në atë vend.

Sipas një studimi të kryer nga ndërmarrja e sigurimeve R + V Versicherung, 56 përqind e gjermanëve kanë më shumë frikë se kriza e refugjatëve do ta shkatërrojë vendin.

Pas krizës së refugjatëve, gjermanët kanë më shumë frikë nga tensionet e mundshme me migrantët.

Më shumë se gjysma e të anketuarve, deri në 55 përqind, janë më të shqetësuar për rreziqet e politikave të Donald Trump.

Frika nga terrorizmi ra nga 59 në 44 përqind këtë vit në krahasim me vitin e kaluar.