Extra Kjo modele nuk i ka prerë flokët për 30 vite…

Kjo modele nuk i ka prerë flokët për 30 vite…

Alona Kravchenko nga Ukranina mund të mburret me flokë natyralë, biondë dy metra të gjatë, të cilët nuk i ka prerë asnjë cm për 30 vjet.

Ajo zbuloi sekretin e rritjes së fijeve të saj të gjata “të arta”. Alona Kravchenko, 35 vjeçe nga Odesa në Ukrainë, tha se ajo lan flokët vetëm një herë në javë në një proces që zgjat 30 minuta.

Kjo vajzë kurrë nuk krihet, ndërsa flokët e saj janë të lagura për të parandaluar thyerjen, as nuk përdor tharëse flokësh dhe preferon që flokët të thahen në ajër natyrshëm.

Përveç rutinës së thjeshtë të kujdesit për flokët, Alona përdor maska ​​për flokët dhe masazhe për kokën për t’i bërë flokët të duken të lëmuara. Sipas Alonës, çdokush mund të arrijë të njëjtën gjatësi mbresëlënëse të flokëve si ajo nëse ka durimin dhe aspiratën për të lënë flokët e saj të rriten.

Kjo modele nuk i ka prerë flokët e saj natyrale bionde që kur ishte 5 vjeçe pasi nëna e saj i tha që gratë duhet të kishin flokë të gjatë. Ato fjalë për Alonën mbetën në kujtesën e saj dhe që atëherë ajo ka lëshuar fijet e saj të bukura, të cilat tani kanë arritur një gjatësi prej dy metrash. Flokët e saj janë më të gjata se gjatësia e saj, që do të thotë se ndonjëherë shkel flokët e saj kur nuk janë të lidhura.

Alona është gjithashtu një modele, dhe falë flokëve të saj të gjata platin, ajo bën para, sidomos në Instagram.