Politika Koha që të mos kemi më ndërtues që bëjnë gazeta e gazetarë...

Koha që të mos kemi më ndërtues që bëjnë gazeta e gazetarë që bëjnë pallate!

61
0
Shpërndaje

Gazetari i njohur Martin Leka ka ironizuar situatën që po kalon media shqiptare, ku dominojnë gazetarët që flirtojnë politikisht me partitë dhe ku biznesi kontrollon jetën e shtypit e të mediave.

Në tranzicionin e stërgjatur demokratik, media si pjesë e shoqërisë ka mëkatet e veta, ndaj është fiks koha që të mos kemi më ndërtues që bëjnë gazeta e gazetarë që bëjnë pallate”, tha Leka në një fjalë të mbajtur në pritjen e Presidentit Meta me gazetarë të radiove.

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in