Politika Konferenca e Kryetarëve: Të enjten 5 orë debat për shkarkimin e Metës

Konferenca e Kryetarëve: Të enjten 5 orë debat për shkarkimin e Metës

Konferenca e Kryetarëve vendosi që në seancën parlamentare të ditës së enjte të zhvillohet debat për shkarkimin nga detyra të Presidentit Ilir Meta.

Debati do zgjasë 5 orë dhe do ndahet në mënyrë proporcionale mes grupeve parlamentare.

Koha më e gjatë do i takojë grupit të PS-së.

Kërkesa u miratua me konsensus mes anëtarëve të mazhorancës dhe opozitës së re parlamentare.