Kosova Koronavirusi në Kosovë, rriten rastet e reja dhe viktimat

Koronavirusi në Kosovë, rriten rastet e reja dhe viktimat

Autoritetet shëndetësore në Kosovë kanë raportuar një rritje të rasteve dhe viktimave nga pandemia e SARS-coV-2. Të infektuarit e rinj në 24 orët e fundit janë 229, ndërkohë që dje ishin 174.

Për sa i përket viktimave, janë 4 personat që kanë ndërruar jetë, në rritje nga viktima e vetme që u regjistrua gjatë ditës së parë të vitit.

Gjysma e rasteve totale regjistrohet në Prishtinë, me 101 raste, e ndjekur nga Podujeve me 20 dhe Peja me 17 raste.