Politika Kryemadhi: Pse Ilir Meta nuk futet në burg

Kryemadhi: Pse Ilir Meta nuk futet në burg

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është pyetur në “Arena” në Ora News, nësë ajo edhe Meta kanë frikë nga Reforma në Drejtësi ka thënë se Meta dhe ajo nuk kanë pse të kenë frikë sepse nuk kanë bërë asgjë.

Ajo më tej ka shtuar se Meta kur ka qenë Ministër i Jashtëm, nuk ka pasur të drejtë firme.

Pasi ish-kryeministri Berisha ka aprovuar një ligj, në të cilin të drejtën e firmës e kanë patur Sekretarët e Përgjithshëm.

Edhe sot për shkak të këtij ligji në burg shkojnë Sekretarët e Përgjithshëm ose Ministrat e Ramës para 2005”, tha Kryemadhi.